Londoni Olimpikon Balmazújvároson

2013-11-22

pingpong.jpg

2013. november 2-án 11:00 órától a Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvodában asztalitenisz bemutató került megrendezésre a Magyar Asztalitenisz Válogatott játékosaival – a BAKI Egyesület szervezésében.

A program a helyi fiatalok kezdeményezésére indult el, akik lelkes tagjai a BAKI ping-pong klubnak és hétről – hétre együtt élvezik az asztalitenisz örömeit. A rendezvény célja nem csupán a tapasztalatcsere volt, hanem hogy megszólítsák azokat a balmazújvárosi fiatalokat, felnőtteket, akik szintén hódolnak valamilyen formában ennek a sportágnak.

A rendezvény jó hangulatban telt, köszönhetően a vendégeknek – Pattantyús Ádámnak és Kriston Dánielnek -, akik már a bemelegítésbe bevonták a látogatókat és hasznos tanácsokkal látták el őket. Ezt követően bemutatót tartottak, amely közben lelkesen magyarázták el a résztvevők számára a különböző játékstílusokat, illetve ütési formákat. A program harmadik elemeként jelent meg a szabad játék, ahol Pattantyús Ádám és Kriston Dániel ellen játszhattak a rendezvény látogatói, így lehetőség nyílt egyéni tanácsadásra is. Vendégeink rögtönzött versenyekkel kedveskedtek rajongóiknak, amelyek nyerteseit ajándékokkal jutalmazták. A napot közös beszélgetéssel zárták, ahol bárki kérdezhetett, s ők nyíltan és őszintén válaszoltak.

A játékosok azt is elárulták: nagyon örülnek annak, hogy léteznek olyan fiatalok, akik ilyen, vagy hasonló rendezvényeket szerveznek a közösség érdekében. Bármikor szívesen visszatérnek városunkba, hogy újabb és újabb gyermekeket és fiatalokat láthassanak el tanácsokkal. Azt is megsúgták vendéglátóiknak, hogy településünkön igazi gyöngyszemek is találhatók, akik a későbbiekben utánpótlásként szolgálhatnának a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek.

Ferenczi László és Szántai Anikó

adószám

Támogatóink

Tiszta Formák Új Széchenyi Terv Széchenyi 2020