Balmazújvárosiak önkéntes díja

2014-01-07

onkentes.jpg

Az Életfa Önkéntes Centrum minden évben önkéntes díjjal jutalmazza azokat a szervezeteket, önkénteseket és magánszemélyeket, akik munkájukkal bizonyították azt, hogy milyen sokat lehet tenni másokért, milyen sokat lehet segíteni nehéz helyzetben élő embertársaikon. Az Életfa Önkéntes Centrum küldetése, missziója, hogy hisz az összetartó, befogadó és közösségi alapú társadalom erejében, melyhez közösségfejlesztéssel valamint az önkéntesség, az aktív állampolgáriság, az európaiság eszméjének elterjesztésével megerősítésével járulnak hozzá.

Az egyesület célja a társadalomban felmerülő problémákra, speciális igényekre megoldást találni új módszerek kifejlesztésével, alkalmazásával, elterjesztésével.

Ebben az évben, 2013. december 13-án rendezték meg az éves Önkéntes Gálát Debrecenben, melyre egyesületünk is meghívást kapott. Abban a nagy megtiszteltetésben volt részünk, hogy a BAKI Egyesület kapta az Év Önkéntes Fogadó Szervezete díjat, melyet Béke Lajos az egyesület elnöke vett át. Az Év Önkéntese kategóriában, az egyéni díjazottak mellett, rendhagyó módon – hiszen csoportok még nem kaptak elismerést- a BAKI Egyesület Gitárklubjának tagjai is átvehették az Év Önkéntese díjat.

A hagyományokkal ellentétben, ebben az évben az Életfa Önkéntes Centrum különdíjjal szerette volna megköszönni az eddigi együttműködést, az önkéntes munka koordinálásában való segítségnyújtást, a fiatalokkal és rászorulókkal végzett munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesületünk tagja, Kerekesné Dobi Erika kapta az elismerő díjat, amit Marosszéki Emese az Önkéntes Centrum szakmai vezetője adott át.

Dobi Katalin

adószám

Támogatóink

Tiszta Formák Új Széchenyi Terv Széchenyi 2020