Fordított nap

2012-06-26

Forditott-nap.jpg

2012. Június 15-én (Pénteken) a BAKI-s klubok is részt vettek a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakmunkásképző által megrendezett Fordított napon, melynek a GÖCS pálya adott helyet. A Fordított nap az iskola tanulóinak és azok családjainak szóló rendezvény volt, ahol korosztálytól függetlenül mindenki kikapcsolódhatott. A BAKI Egyesület keretein beül működő klubok közül a rendezvényen részt vett a Csocsó klub, a Társasjáték klub, a Német klub, az Angol klub, a Gitár klub és a GYIÖK LCSB (Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Létrehozó Csoport Balmazújváros). A klubok különböző rájuk jellemző játékokkal és feladatokkal mutatkoztak be és szórakoztatták a jelenlévőket. Gőzerővel ment a csocsó, lehetett mini csocsóasztalt építeni, kockajátékozni, a diákok tesztelhették az angol és német tudásukat, miközben szólt az ének és a gitárszó. A tanárokat sem hagyta hidegen a klubok bemutatója, egy-egy tanár kedvet is kapott, hogy gitárt ragadjon vagy beszálljon egy-egy játékba.

A klubokon kívül az iskola ping-pong versennyel, focibajnoksággal, szkander versennyel, kötélhúzással és főzőversennyel várta a látogatókat. A klubok asztalait több tucatnyi érdeklődő kereste fel és láthatóan sikert is arattak, mivel nem egy klub szerzett új tagokat. A programok végeztével a klubtagokat a főzőversenyen készült ételekkel vendégelték meg.

Összefoglalásként annyit írnék, hogy a Fordított napon mind a résztvevők, mind a látogatók jól érezték magukat és bár volt néhány viharfelhő, de összességében mindenki egy kellemes délelőttöt tudhatott maga mögött.

adószám

Támogatóink

Tiszta Formák Új Széchenyi Terv Széchenyi 2020