Xbox Klub

Minden magyar foci rajongó ismeri, de legalábbis már hallott Hajdú B. Istvánról. Egy általa elhangzott idézettel szeretném bemutatni a klubunkat és annak célját.
„Mondjanak egy olyan eseményt, amely a mai világban olyan szintű érzelmeket tud kiváltani az emberekből, mint a futball! – Nincs más ilyen.”
Ugye? Hisz milyen olyan dolog történhet a nagyvilágban, ami után két idegen egymás nyakában ünnepel egy kivetítő előtt? Persze, hogy a foci. Lehetne még sorolni ezeket a kérdéseket, de szinte felesleges. Aki nem elfogultan foci ellenes, úgy is tudja, nincs más esemény, amely ilyen szintű emóciókat vált ki belőlünk.
De hogy jön ide a mi kis társaságunk? Klubunk által lehetőséged nyílik arra, hogy akár te is átéld ezeket a pillanatokat. A megoldást pedig a játékkonzolok nyújtják. Ugyanis a mai technika olyan szintre emelte a sportos és ezen belül is a foci tematikájú játékok világát, hogy nem eget rengető túlzás azt állítani, akadnak olyan momentumok, amikor valóban igazi, hamisítatlan meccs hangulat alakul ki egy-egy kontroller „csata” közben.
Szóval, ha szeretnél betekinteni ebbe a világba, garantáljuk, hogy te is átfogod érezni a fenti szavakat.
A gyermeki rajongás ugyanis mindenkiben megvan, és véleményünk szerint ez a legfontosabb.

 

Elérhetőség:
Koroknai János
E-mail: koroknaijano93@gmail.com
Mobil: 0670/7040400

Az Xbox Klub az alábbi időpontokban látogatható:
Szombat és/vagy vasárnap: 18:00-21:00

Foglalkozás helye:
BAKI Ifjúsági Ház
4060 Balmazújváros, Batthyány utca 26.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

adószám

Támogatóink

Tiszta Formák Új Széchenyi Terv Széchenyi 2020